Hillehem Styling & interiör­fotografering

Varför ska du välja Hillehem?

Omdömen från tidigare kunder

Vi är supernöjda med stylingen av våran bostad. Kan rekommendera Caroline till alla som vill sälja sin bostad och letar efter en stylist. Ni kommer inte att ångra er!

9 Januari 2020

Tusen tack för ett underbart jobb Caroline. Hillehem har inrett vår lägenhet till en helt ny fantastisk miljö. Inte bara ett fantastiskt resultat utan en trevlig och lyhörd process där stil och budget hamnade precis rätt.

2 Januari 2020

Tack Caroline! Du lyckades toppa vår försäljning av lägenheten. Smakfullt, hemtrevligt och du fick verkligen fram nya zoner som vi inte själva sett. Tack för att du är du.

13 December 2019

Har tidigare använt mig av Hillehem som stylat mitt kontor. Nu var det dags att sälja min sambos lägenhet och jag ringde därför in Caroline, som direkt gjorde plats för oss i kalendern (jag insåg typ 2 dagar innan fotografering att vi behövde styla om). Vår lägenhet var fin innan men det fanns ingen röd tråd. Caroline fixade allting på en dag och stylade till lägenheten. Aldrig hade jag kunnat tro att det skulle bli sådan förändring, så snabbt. Hon tänker på sådant man själv aldrig skulle ha tänkt på. Jag rekomenderar Hillehem till alla som ska styla sin lägenhet inför försäljning.

10 December 2019

Vi är mycket nöjda med stylingen som utfördes av Hillehem. Var mycket flexibel vilket krävdes då vi bodde i lägenhet hela tiden med två små barn.

20 Oktober 2019

Vem som helst kan slänga in lite möbler, med Hillehem kan detaljer och det märktes! Från en tom och obebodd lägenhet sen några månader tillbaka till en mysig modern lägenhet där man direkt fick en bild av vem som kunde bo där, och den ”personen” gillade man. Det var och små detaljer som använda ljus, en något skrynklig filt på sängen och speciellt utvalda produkter och detaljer som gav en härlig känsla för alla som kom dit. Hillehem gjorde min lägenheten speciell på marknaden och gav mig en snabb försäljning. Jag kommer definitivt att anlita Hillehem igen.

19 September 2019

Vi anlitade Hillehem efter tips/rekommendation från vår mäklare och vi är 100% nöjda med resultatet. Caroline från Hillehem gav oss kloka råd om enkla åtgärder som vi kunde göra, men framför allt var stylingen utomordentligt lyckad. Hillehems styling framhävde de bästa kvaliteter i vår bostad - utrymme, ljus, flexibilitet - potentialen helt enkelt; "här skulle man kunna bo och trivas" faktorn. Vi rekommenderar Hillehem varmt.

8 September 2019

Supernöjd med Caroline och Hillehem som ordnade så fint och stylade vår lägenhet toppenfint! Varmaste rekommendationer för Caroline som var flexibel, tillmötesgående och proffsig!

6 Augusti 2019

Caroline hjälpte oss att inreda vårt kontor på No18 i Stockholm. Ett kontor som innan var väldigt tråkigt, kalt och opersonligt. Från start till slut blev vi otroligt bra bemötta och hon hjälpte oss med exakt allting. Vi gav henne fria händer då vi kände att vi litade på hennes omdöme. Hon fixade inredningen, målare och på en helg så var allting fixat. Om vi flyttar in i ett nytt kontor kommer vi att anlita henne igen utan tvekan!

8 Mars 2019

Fantastisk service, bemöttade och inredning. Resultatet blev över mina förväntningar. Kan starkt rekommendera Hillehem till alla som vill ha proffesionell hjälp i världsklass och få bra betalt för sitt objekt.

20 Februari 2019

Vi fick hjälp av Caroline inför försäljningen av vår lägenhet och arbetet hon utförde var helt amazing! Med små detaljer fick hon hela lägenheten att se annorlunda ut, wow! Caroline har ett öga för detaljer och är riktigt kunnig inom sitt område, plus så är hon super trevlig.

20 Februari 2019

Fantastisk service och ett slutresultat bättre än vad jag hade hoppats på när jag sålde min lägenhet. Caroline är jätteduktig och jag skulle inte tveka på att anlita henne. Hon inreder trendigt med charm.

18 Februari 2019

Jag har vid åtskilliga tillfällen fått Carolines hjälp med styling på bostäder jag förmedlat som mäklare. Hon har en otrolig fingertoppskänsla för inredning och stil. Hon är effektiv, kreativ och väldigt lösningsorienterad! Samtliga tillfällen som jag fått hjälp av Caroline har jag varit mycket nöjd!

18 Februari 2019

Driven och kunnig levererar Caroline precis det hon lovar. Vi fick vår lägenhet iordninggjord av Caroline och den såldes tack vare hennes eget kontaktnät. Rekommenderas varmt.

17 Februari 2019